930×122 CAPRA 5

ecologizare

VOLUNTARII ADUNĂ GUNOAIELE ARUNCATE DE MELTENI

Voluntarii adună gunoaiele aruncate de melteni. Sâmbătă, 21 aprilie 2018, voluntarii sunt aşteptaţi în Mioveni la o nouă campanie de colectare a deşeurilor aruncate la voia întâmplării în râuri, păduri sau pe alte spaţii verzi. Plecarea se va face de la Primăria Mioveni la ora 9.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Precizăm că voluntarii vor avea la dispoziţie mănuşi şi saci din partea Primăriei, iar societatea de profil a orașului va asigura transportul deşeurilor colectate.

Echipa coordonatoare de la Primăria Mioveni va organiza acţiuni de ecologizare, printre altele, în următoarele locuri: podul Râul Târgului (Colibaşi), strada Argeşelului-strada Morii (Racoviţa), platoul Izvorul Tămăduirii (Făget) și strada Valea Neagră (Colibaşi).

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Cei care vor să se înscrie în campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numerele de telefon 0348/455.444 (interior 111) şi 0730.016.105.

Organizatorii acțiunii sunt Consiliul Local și Primăria Mioveni, în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3