New Profesional Consult 930 x 122

Arges

VREME SURPRINZĂTOARE. ANUNȚUL METEOROLOGILOR

Vreme surprinzătoare. Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (6 – 19 martie 2017) au fost comunicate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Ce anunță meteorologii pentru regiunea Muntenia și județul Argeș?

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit ANM, în prima săptămână vremea va fi deosebit de caldă, cu temperaturi maxime diurne cuprinse în medie între 14 și 16 grade Celsius și medii ale minimelor nocturne între 3 și 5 grade.

Deși vor scădea ușor în cea de a doua săptămână, valorile termice vor continua să se situeze peste mediile climatologice specifice perioadei. Astfel, în timpul zilei temperaturile se vor încadra, în medie, între 12 și 14 grade, iar în timpul nopții se vor situa în jurul valorii de 2 grade, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Local va ploua slab pe 6 martie, în noaptea de 7 spre 8 martie, în jurul datei de 10 martie, precum și în perioada 13 – 16 martie. În restul intervalului doar izolat mai pot apărea ploi slabe, trecătoare, conform sursei citate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90