VREME SURPRINZĂTOARE. CÂND SE ÎNCĂLZEŞTE | ePitesti
Dr. Vuta 930 x 122

meteorologie

VREME SURPRINZĂTOARE. CÂND SE ÎNCĂLZEŞTE

Vreme surprinzătoare. Când se încălzeşte. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în regiunea Muntenia şi judeţul Argeş până pe 30 aprilie 2017?

Citiți și: ARGEȘ: VESTEA MULT AȘTEPTATĂ DE LA METEOROLOGI

În prima săptămână de prognoză (până duminică, 23 aprilie) valorile maxime de temperatură se vor situa în general sub cele climatologic specifice perioadei. Media lor se va încadra între 8 grade (care se pot înregistra în zilele de 20 și 21 aprilie) și 16 grade (pe 23 aprilie).

În cea de a doua săptămână (până duminică, 30 aprilie) se va încălzi treptat, iar în ultimele zile ale perioadei media maximelor diurne va urca spre 21 de grade.

Citiți și: ARGEȘ: CE VREME NE AȘTEAPTĂ. METEOROLOGII ANUNȚĂ

Temperaturile minime vor fi în scădere până în dimineața zilei de sâmbătă, 22 aprilie, atunci când media lor va coborî până la -2 grade. Apoi vor crește, astfel că după data de 27 aprilie se vor atinge minime care în medie vor fi de aproximativ 7 grade.

Până vineri, 21 aprilie, temporar, se vor semnala precipitații pe arii extinse și în general moderate cantitativ, apoi probabilitatea de ploaie va fi în scădere, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Posada 555×222
Jupiter 570×90