NOR CURIER 930X122

meteorologie

VREMEA AZI. CE ANUNȚĂ METEOROLOGII

Vremea azi. Ce anunță meteorologii. Astăzi, până la ora 21, urmează să se semnaleze instabilitate atmosferică și ploi însemnate cantitativ, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

În special în după-amiaza şi în primele ore ale serii de duminică, 14 mai 2017, vor mai exista perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, precum şi în regiunile centrale, nord-estice şi local în cele sudice ale țării.

Conform sursei citate. se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie, şi pe spaţii mici căderi de grindină.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 30…35 l/mp.

Administrația Națională de Meteorologie informează că la ora 12 în Pitești erau 22,6 grade Celsius, cu cer parțial noros. Alte temperaturi la ora 12: Curtea de Argeș 20,1 grade (cer senin), Câmpulung Muscel 16,5 (cer senin), Dedulești-Morărești 18,9 (cer senin) și Stolnici 22,7 grade Celsius. La munte, în zona înaltă, la ora 12 erau doar 3 grade și se semnala ceață.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90