New Profesional Consult 930 x 122

Arges

VREMEA ÎN ARGEȘ RĂMÂNE CĂLDUROASĂ. CÂND REVIN PLOILE

Vremea în Argeș rămâne călduroasă. Când revin ploile. Vremea în regiunea Muntenia și în județul Argeș se va menține călduroasă în următoarele două săptămâni.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Informația este inclusă în estimările de vreme pentru perioada 13-26 august 2018 date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit sursei citate, vremea va fi călduroasă în orele amiezelor pe aproape tot parcursul intervalului de prognoză, dar cu precădere în intervalul de timp 13-18 august, atunci când media temperaturilor diurne va fi de 32…33 de grade.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Apoi aceasta va marca o scădere ușoară și treptată spre 30…31 de grade, valori care se vor menține până la sfârșitul intervalului de prognoză.

Minimele termice nocturne se vor situa în jurul unei medii de 16 grade în primele trei zile de prognoză. Ulterior, vor fi în creștere, astfel că în zilele de 17, 18 și 19 august se vor atinge medii de 18 grade. Începând din 20 august și până la sfârșitul celei de a doua săptămâni, mediile nocturne vor marca o scădere ușoară și treptată, spre valoarea de 15 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată între 18 și 20 august, dar ploi slabe, pe arii restrânse, vor fi posibile și în zilele de 17, 21 și 22 august, conform estimărilor de vreme comunicate de Administrația Națională de Meteorologie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3