EcoMoto 930×122

meteorologie

VREMEA SE SCHIMBĂ ÎN ARGEȘ

Vremea se schimbă în Argeș. Administrația Națională de Meteorologie a comunicat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (15-28 aprilie 2019).

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Potrivit estimărilor, în regiunea Muntenia (din care face parte și județul Argeș) vremea va rămâne rece pe parcursul acestei săptămâni, cu temperaturi maxime cuprinse între 12 și 14 grade Celsius.

Mult așteptata schimbare în bine a vremii ar urma să se producă abia de luni, 22 aprilie, zi din care media temperaturilor maxime va fi în creștere treptată, conform sursei citate. Între 25 și 28 aprilie 2019, media maximelor va urca la 20-21 de grade, valori apropiate de normele climatologice ale acestei perioade.

Citiți și: Cutremur într-o zonă atipică! Așa ceva se întâmplă rar!

Temperaturile minime vor fi cuprinse în medie între 2 și 6 grade, cu tendință de creștere ușoară, în ultimele nopți, spre 7…8 grade.

Local și temporar va mai ploua slab în intervalul de timp 16-19 aprilie, dar în restul perioadei probabilitatea de ploi va fi redusă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3