New Profesional Consult 930 x 122

meteorologie

VREMEA SE SCHIMBĂ! METEOROLOGII AU FĂCUT ACUM ANUNȚUL

Vremea se schimbă! O informare de instabilitate atmosferică și ploi însemnate cantitativ a fost emisă în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie. Informarea este valabilă de mâine, 2 septembrie, de la ora 18, până luni, 4 septembrie 2017, la ora 18.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Potrivit sursei menționate, în intervalul de timp precizat instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în majoritatea zonelor, începând din vest.

Vor fi descărcări electrice frecvente, averse și pe arii restrânse grindină şi intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 30…40 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala la început în jumătatea de vest a ţării, iar din după-amiaza zilei de duminică, 3 septembrie, în special în sud, centru şi nord-est.

Pe parcursul zilei de luni, 4 septembrie, va ploua mai ales în jumătatea de nord a teritoriului.

Administrația Națională de Meteorologie mai precizează că la sfârşitul acestei săptămâni vremea se va menţine călduroasă în regiunile sudice şi estice, sâmbătă urmând a se înregistra frecvent maxime termice de 32…34 de grade, în timp ce în rest temperaturile vor scădea treptat. Luni, răcirea vremii va continua şi va cuprinde toată ţara.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3