SMART KIDS 930X122

Arges

ZÂMBETE ÎN PLIC ÎN GĂVANA

Asociaţia DeVision lansează a treia ediţie a proiectului “Zâmbete la plic”, al cărui scop este să aducă un zâmbet pe chipurile românilor.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Anul acesta s-au alăturat proiectului și două școli din județul Argeș: Școala Gimnazială „Adrian Păunescu” din Pitești (prof. coordonator, Daniela Stana) și Școala Gimnazială din comuna Lerești (prof. coordonator, Amalia Bivol).

Elevii și profesorii din cele două școli argeșene au pregătit o surpriză: au redactat în scris mesaje pozitive, pe care le vor împărți în comunitatea din Lerești și în cartierul Găvana din Pitești duminică, 20 martie 2016, cu ocazia Zilei Internaționale a Fericirii. Ei s-au alăturat proiectului pentru că vor să le arate oamenilor cât de important este să zâmbești chiar și atunci când ai probleme.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Statisticile spun că un copil zâmbeşte de 400 de ori pe zi, în timp ce un adult, doar de 20 de ori. Prin această acţiune Asociaţia DeVision şi școlile implicate vor să îi învețe pe copii și tineri că zâmbetul este absolut necesar pentru reușita în viață și depășirea dificultăților. De asemenea, zâmbetul aduce o mulţime de beneficii, de la reducerea stresului şi îmbunătăţirea funcţionării inimii, până la înlăturarea depresiei sau a stărilor anxioase. Pe de altă parte, scrisul de mână îmbunătăţeşte memoria, cultivă răbdarea şi este o metodă mai personală de comunicare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3