New Profesional Consult 930 x 122

Arges

10.000 DE ARGEȘENI ÎN STRADĂ

10.000 de argeșeni în stradă. În perioada 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, peste 210 jandarmi vor acţiona la nivel local pentru ca argeșenii să se poată bucura în condiţii de siguranţă şi linişte publică de mini-vacanţa prilejuită de Anul Nou.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

„Potrivit estimărilor organizatorilor, la nivelul judeţului Argeş, în special în municipiile Piteşti şi Câmpulung şi în oraşul Mioveni, peste 10.000 de argeşeni vor participa la cele 3 evenimente care vor fi organizate în spaţiul public – focuri de artificii, concerte de Revelion, alte manifestări cultural-artistice.

Pentru a preveni orice incidente care ar putea tulbura ordinea publică, precum şi pentru descurajarea faptelor antisociale, jandarmii vor fi prezenţi în stradă şi vor patrula pe traseele de deplasare către zonele în care se organizează evenimente, în zonele şi pe arterele intens circulate din marile oraşe, precum şi în zonele aglomerate: pieţe, gări, autogări, târguri, mijloace de transport în comun care duc spre marile centre comerciale.”, a anunțat Jandarmeria Argeș cu puțin timp în urmă.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3