New Profesional Consult 930 x 122

Arges

microbuz_PDL_ep

18 MICROBUZE ȘCOLARE PENTRU ARGEȘ! AFLĂ CARE COMUNE VOR BENEFICIA DE ELE!

Miercuri, 23 iulie, de la ora 10, în Piața Victoriei din București, în prezența premierului Victor Ponta și a ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, va avea loc predarea unui prim lot de 100 de microbuze școlare. Din partea Argeșului la ceremonia de predare vor participa președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar și primarii comunelor Mozăceni, Leordeni și Stoenești.

Citiți și: A nins în Argeș!

”Acest demers reprezintă rezultatul vizitelor în Argeș ale premierului Victor Ponta și concretizarea promisiunilor făcute de prim-ministru în fața primarilor argeșeni.”, declară președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău.

În prima etapă în Argeș vor fi livrate 18 microbuze a câte 16+1 locuri, care vor asigura transportul școlar pentru elevii din comunele Albota, Bascov, Băiculești, Bârla, Budeasa, Ciofrângeni, Coșești, Dârmănești, Dragoslavele, Izvoru, Leordeni, Mălureni, Merișani, Mihăești, Mozăceni, Priboieni, Rătești și Stoenești. În a doua etapă, în octombrie-decembrie, urmează ca pentru județul Argeș să fie repartizate încă 22 de microbuze școlare. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90