Donaris 930 x 122

ajutor

25.000 DE LITRI DE APĂ POTABILĂ PENTRU ARGEȘENII AFECTAȚI DE INUNDAȚII

Crucea Roșie, Consiliul Județean și Prefectura Argeș vin în sprijinul oamenilor din localitățile afectate de inundațiile de marți, 29 iulie. Informația o furnizează Consiliul Județean Argeș printr-un comunicat de presă.

Citiți și: A nins în Argeș!

Cele trei instituții vor asigura 25.000 de litri de apă potabilă pentru locuitorii din comunele afectate. Potrivit sursei citate, în prima etapă vor primi apă argeșenii din comunele Băbana, Poiana Lacului, Vedea, Uda, Cuca, Drăganu, Merișani, Căteasca, Ciomăgești, Bascov, Stolnici, Săpata, Hârsești și Bârla. Astăzi, în jurul orei 15, un prim transport cu apă potabilă va pleca spre Băbana, comună de lângă Pitești.

Amintim că Direcția de Sănătate Publică a atenționat asupra riscului ca apa pentru băut din zonele inundate să fie contaminată, cerându-le localnicilor să o fiarbă înainte de a o consuma.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90