930×122 CAPRA 5

25 octombrie

25 OCTOMBRIE, TERMEN DE PLATĂ LA FISC

Administrația Finanțelor Publice Argeș face precizări referitoare la plata impozitului anual pe venitul din activități agricole stabilit pe baza normelor anuale de venit pentru anul 2014.

Citiți și: Ce trebuie să faci ca să plăteşti un impozit mai mic pe locuinţă

Potrivit sursei citate, 25 octombrie este termenul de plată pentru prima rată reprezentând 50% din acest impozit și pentru prima rată reprezentând 50% din contribuţia de asigurări sociale de sănătate aferentă veniturilor din activităţi agricole impuse pe baza normelor anuale de venit.

Impozitul pe venitul din activităţi agricole se calculează de către organul fiscal competent prin aplicarea cotei de 16% asupra venitului anual din activităţi agricole stabilit pe baza normei anuale de venit, impozitul fiind final. Fiscul emite decizia de impunere către contribuabil. (Foto: Administrația Finanțelor Publice Argeș)

Citiți și: Fiscul argeșean transmite un mesaj îngrijorător! Puteți rămâne fără bani

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90