930X122 MAIA

costesti

ARGEȘ: 3 BĂRBAȚI, ARESTAȚI PENTRU VIOL

3 bărbați, arestați pentru viol. Bărbații, toți din comuna argeșeană Negrași, au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii din orașul Costești. Cei 3 sunt cercetați pentru viol și tentativă de viol, lipsire de libertate și furt.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

În urma anchetei, polițiștii au stabilit că în noaptea de 15 spre 16 august 2016 cei trei indivizi, cu vârste între 29 și 45 de ani, ar fi violat o femeie de 32 de ani și i-ar fi furat acesteia geanta.

Reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, indivizii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Suspecții au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Pitești al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3