930×122 CAPRA 5

Arges

5 COMUNE DIN ARGEȘ, CĂLCATE DE ACELAȘI GRUP DE HOȚI

Poliţiştii oraşului argeșean Costeşti au prins cinci indivizi bănuiți că în lunile martie, aprilie și mai ar fi sustras bunuri din locuinţe şi societăţi comerciale din comunele Râca, Izvoru, Ungheni, Negraşi şi Mozăceni.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Patru dintre ei, de 19, 36, 38 și 39 de ani, sunt din orașul Videle, din Teleorman, iar un al cincilea, de 42 de ani, din comuna Bucșani, din județul Giurgiu.

Pentru probarea activităţii infracţionale poliţiştii din Costeşti au făcut astăzi cinci percheziţii domiciliare în Teleorman şi Giurgiu, la locuinţele suspecților. Au fost găsite mai multe bunuri despre care existau date că ar proveni din furturile comise în cele cinci comune din Argeş, dar și în localități din Dâmboviţa şi Giurgiu.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Valoarea totală a prejudiciului este aproximată la 35.000 de lei.

Ancheta Poliției a dus deja la arestarea preventivă pentru 30 de zile a doi dintre suspecți. Un al treilea individ a fost reținut pentru 24 de ore în urma perchezițiilor și va fi și el prezentat Judecătoriei Costeşti cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliţiei Române. (Foto: Arhivă)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90