EcoMoto 930×122

Arges

666, NUMĂRUL DIAVOLULUI ÎN ARGEȘ

Lună de lună populația Argeșului scade. Sporul natural rămâne negativ, fiind lunar de câteva zeci sau chiar de câteva sute de persoane. Cu alte cuvinte, numărul deceselor continuă să depășească numărul nou-născuților.

Citiți și: A nins în Argeș!

În august, cea mai recentă lună în privința căreia Direcția Județeană de Statistică a oferit informații oficiale, în Argeș sporul negativ a fost de 95 de persoane (523 de decedați și doar 428 de nou-născuți). Comparativ cu august anul trecut, numărul nou-născuților a fost mai mic cu doi, iar al persoanelor decedate cu 19. În august anul acesta în Argeș s-au înregistrat și 5 cazuri de mortalitate infantilă (decese la copii de sub un an), cu un caz mai mult decât în august 2013.

În ceea ce privește numărul căsătoriilor, Direcția Județeană de Statistică anunță că în august anul curent la oficiile de stare civilă din Argeș au fost încheiate și înregistrate 666 (numărul diavolului!) de căsătorii. Au fost cu 39 mai puține față de aceeași perioadă a anului trecut. În schimb, numărul divorțurilor a crescut: au fost 119, cu 84 (!) peste nivelul din august 2013.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3