Donaris 930 x 122

ajofm

838 DE LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN ARGEȘ! AFLĂ OFERTA!

Găsirea unui loc de muncă reprezintă în contextul economic actual poate cea mai importantă provocare pentru argeșeanul de rând. Pentru toți cei interesați ePitești prezintă situația actualizată a locurilor de muncă vacante existente în județ.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș, la data de 1 septembrie în întreg județul sunt vacante 838 de joburi. Pe domenii de activitate situația este următoarea: confecții – 483 de locuri de muncă vacante, construcții – 120, industrie – 25, transporturi – 4, hoteluri și restaurante – 4, comerț – 1 și alte activități (cumulat) – 201 locuri de muncă vacante.

Lista completă și cu informații detaliate poate fi consultată la sediul AJOFM Argeș din Pitești (strada „Republicii”, nr. 11) sau pe site-ul instituției, www.arges.anofm.ro, la secțiunea “Locuri de muncă vacante”.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3