EcoMoto 930×122

buzoești

A UCIS ȘI A FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI

A ucis și a fugit de la locul faptei.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

În acesată seară, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au fost sesizaţi despre faptul că în localitatea Buzoeşti, pe DN65A, a fost găsită o persoană decedată.

Întrucât din primele cercetări a rezultat că evenimentul întrunea elementele unui accident de circulaţie, cercetările au fost preluate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti.

Citiți și: Argeș. Un infractor i-a intrat în curte și ce a urmat este caz penal!

Aceştia au stabilit că Marius Florin T., de 29 de ani, din comuna Recea, în timp ce conducea un autoturism pe DN65A, din direcţia Costeşti către Recea, l-a accidentat mortal pe Petrică Ion, de 67 de ani, din comuna Buzoeşti, care se deplasa pe carosabil, în aceeaşi direcţie de  mers.

După producerea evenimentului rutier, tânărul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie. Acesta a fost depistat în scurt timp pe raza comunei Buzoeşti.

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei Oraşului Costeşti în vederea continuării cercetărilor, fiindu-i întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

(Foto: adevarul.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90