Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT CU TREI FEMEI RĂNITE

Drumurile publice din județul Argeș devin în nu puține cazuri extrem de periculoase din cauza șoferilor neatenți, băuți sau care circulă cu viteză mare.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Din pricina unui astfel de conducător auto trei persoane au fost rănite, toate trei fiind femei. În timp ce își conducea autoturismul pe drumul județean 703 C, în comuna argeșeană Bălilești, un șofer de 24 de ani din orașul Mioveni a pierdut controlul asupra volanului pentru că nu a fost atent. Mașina a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism, condus regulamentar de un argeșean de 27 de ani din comuna Berevoești. Șoferii nu au pățit nimic. În schimb, trei pasagere, dintre care două din autoturismul șoferului vinovat, au fost rănite.

Primele două femei sunt din comuna Vlădești (Argeș) și au 60 și, respectiv, 21 de ani. Cea de a treia are 26 de ani și este din Berevoești.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3