Donaris 930 x 122

accident

AccidentIMEP05

ACCIDENT CU TREI MAȘINI ÎN POIANA LACULUI

Un piteștean în vârstă de 52 de ani este vinovat, potrivit Poliției Argeș, de producerea unui accident rutier care ar fi putut avea urmări grave.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

S-a întâmplat pe un drum național, pe raza comunei Poiana Lacului. În timp ce conducea un autoturism dinspre Pitești către Drăgășani (Vâlcea), piteșteanul nu s-a asigurat când a virat la stânga. Mașina a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de un argeșean de 59 de ani din comuna Bascov. În urma impactului autoturismul acestuia a fost proiectat într-o autoutilitară parcată pe partea dreaptă a drumului, în afara carosabilului. O pasageră din autoturismul condus regulamentar a fost rănită, dar din fericire ușor. Pasagera este din Bascov și are 54 de ani.

Poliția Argeș precizează că niciunul dintre cei doi șoferi implicați în accident nu era băut. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3