930 x122 grota rece

accident

ACCIDENT CU VICTIME ÎN ARGEȘ

Accident cu victime în Argeș. Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în această seară pe DN 65A, la km 21+300 m, în comuna argeșeană Buzoești, pe raza satului Vulpești.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Șoferul unui autoturism Audi A6, Ionuț C., în vârstă de 30 de ani, din Pitești, nu s-a asigurat atunci când a ieșit în drum din parcarea unei firme și nu a acordat prioritate de trecere. Mașina a lovit în plin, frontal, un Logan, condus regulamentar dinspre orașul Costești către Alexandria de Georgică-Dinu P., în vârstă de 39 de ani, din Pitești.

În urma accidentului au rezultat cinci victime: șoferul Logan-ului (accidentat grav), trei pasageri din Logan (două femei – accidentate grav – ambele din Pitești, Tatiana-Mirabela P., de 35 de ani, și Viorica-Mihaela B., de 34 de ani, și un copil, tot din Pitești, în vârstă de 13 ani – accidentat ușor) și șoferul vinovat (accidentat ușor). Victimele au fost transportate cu ambulanțele la spital.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Polițiștii rutieri veniți la fața locului i-au făcut șoferului vinovat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a intervenit la accident cu două echipaje cu ambulanțe SMURD și cu un altul de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3