930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT GRAV. FEMEIE ÎNCARCERATĂ, VICTIME MULTIPLE

UPDATE 18 februarie 2017: Accident grav. Femeie încarcerată, victime multiple. Șoferița autoturismului Seat Ibiza (Alina-Marinela Breazu) a murit la spital.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară, în jurul orei 21:45, pe DN 65 Pitești – Slatina, pe raza comunei argeșene Albota. În accident au fost implicate un autoturism Seat Ibiza și un microbuz Volkswagen LT care face transport regulat de persoane pe traseul Recea – Pitești și în care se aflau 10 angajați ai unei societăți comerciale din Pitești (Caroli).

În urma impactului, 10 persoane au ajuns la spital: șoferița autoturismului (Alina-Marinela Breazu, în vârstă de 28 de ani, din Popești-Leordeni – județul Ilfov), care a fost încarcerată, pasagerul de pe scaunul din dreapta față al autoturismului (o femeie rănită, Denisa Breazu, de 24 de ani, din municipiul Drăgășani – județul Vâlcea) și 8 persoane din microbuz (rănită grav – Georgeta C., de 39 de ani, din Costești și răniți ușor – Elena N., de 45 de ani, Mariana C., de 44 de ani, Dan B., de 22 de ani și Sorin N., de 30 de ani – toți din orașul Costești, Daniel P., de 45 de ani și Gheorghe F., de 53 de ani – ambii din comuna Buzoești și Nicusor R., de 26 de ani – din Recea). Șoferul microbuzului (în vârstă de 68 de ani, din comuna argeșeană Recea), rănit ușor, a refuzat să fie dus la spital.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Circulând din direcția Pitești către Slatina, într-o curbă la dreapta, șoferița autoturismului Seat Ibiza nu ar fi adaptat corespunzător viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns cu mașina pe sensul opus, intrând în coliziune cu microbuzul, condus regulamentar.

Cei doi șoferi nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Traficul rutier în zonă a fost blocat total circa 70 de minute.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a intervenit la fața locului, printre altele, cu echipaje cu autospeciale cu modul de decarcerare și cu echipaje cu ambulanțe SMURD. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90