930X122 MAIA

accident

ACCIDENT GRAV! INTERVINE UN ELICOPTER SMURD (VIDEO)

La această oră se circulă cu dificultate pe autostrada București – Pitești pe sensul de mers către Capitală, la kilometrul 26. Cauza este un grav accident rutier. Sunt victime, la fața locului sosind și un elicopter SMURD.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

UPDATE 1: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând de la ora 15:40 circulaţia pe sensul de mers către Capitală al autostrăzii Bucureşti – Piteşti a fost deviată prin Bolintin, de la kilometrul 30, din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 26. Un autoturism a lovit din spate o autoplatformă. În zona accidentului traficul este oprit, deoarece un elicopter a aterizat pentru a prelua o persoană rănită. Rutele de deviere a circulaţiei sunt următoarele:

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

– A1 km 30 – DJ401A Bolintin-Vale – Bolintin-Deal, cu ieşire în autostrada A1 la km 23;

– A1 km 30 – DJ401A Bolintin-Vale – Bolintin-Deal – DJ601 Bolintin-Deal – Ciorogârla, cu ieşire în autostrada A1 la km 14.

„Îi sfătuim pe conducătorii auto care încheie coloanele formate să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.”, este recomandarea polițiștilor rutieri.

UPDATE 2: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că la ora 16:45 traficul rutier a fost reluat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3