New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT GRAV. VICTIMĂ ÎNCARCERATĂ

UPDATE: Șoferul unui TIR a pierdut controlul asupra volanului. Autotrenul a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism Opel Vectra, condus regulamentar către Slatina. În urma impactului, șoferul autoturismului (în vârstă de 67 de ani, din localitatea Optași, județul Olt) a rămas încarcerat. A fost descarcerat de un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș și transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean din Pitești.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Conducătorul TIR-ului (de 45 de ani, din județul Prahova) s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cel mai probabil, cauza accidentului a fost viteza excesivă.

Acum: accident. Victimă încarcerată. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 65 Pitești – Slatina, pe raza comunei argeșene Lunca Corbului. O persoană este încarcerată. Victima este conștientă. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90