NOR CURIER 930X122

accident

ACCIDENT PE CALEA CRAIOVEI, PE „ZEBRĂ”. ȘOFERUL A FUGIT

Poliţia Municipiului Pitești a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Calea Craiovei din Piteşti a avut loc un accident rutier pe trecerea de pietoni, iar conducătorul auto a părăsit locul.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În urma cercetărilor, Poliția a constatat că un piteștean în vârstă de 53 ani în timp ce se afla angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal a fost accidentat uşor de un autoturism. Șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea Poliției, iar victima a refuzat asistenţa medicală la faţa locului sau să meargă la spital. Ulterior, însă, pietonul s-a dus la spital și le-a spus medicilor ce s-a întâmplat.

Informați de către doctori, polițiștii au dat de urma șoferului vinovat: un argeșean, de aceeași vârstă cu pietonul (53 de ani), din comuna Buzoești.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3