Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT ÎN SENSUL GIRATORIU DE LA FOSTUL AGIP-NORD (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc în această seară pe bulevardul Nicolae Bălcescu din cartierul piteștean Nord. Mai exact, accidentul s-a produs în zona sensului giratoriu de la fosta benzinărie AGIP, acum MOL.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1, lucra la LIDL. Cine era acesta

În accident au fost implicate două autoturisme: Un Opel Astra Combi și un Seat Leon. Potrivit Biroului de Poliție Rutieră Pitești, în timp ce își conducea mașina dinspre strada Mircea Eliade către bulevard un piteștean în vârstă de 24 de ani nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar dinspre Bascov către Centru de un alt piteștean, de 31 de ani.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Un echipaj de la Poliția Rutieră și un altul de la Ambulanță au ajuns la fața locului. Din fericire, nu au fost răniți grav, ci doar pagube materiale. Șoferul vinovat a suferit răni ușoare.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90