930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT SPECTACULOS. POLIȚIST BĂUT

Accident spectaculos. Polițist băut. Un accident de circulație s-a produs aseară târziu pe drumul județean 702, pe raza localității argeșene Țigănești, sat care aparține de orașul Topoloveni.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Conducând dinspre comuna Priboieni către Topoloveni, șoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul asupra volanului, mașina răsturnându-se pe o parte într-un șanț de pe marginea drumului. Potrivit martorilor, șoferul ar fi ieșit singur din autoturism, suferind răni ușoare. Un echipaj de pompieri cu o autospecială a intervenit pentru scoaterea mașinii din șanț. Aceiași martori spun că autoturismul ar fi derapat din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum umed în urma precipitațiilor.

La volan se afla un polițist, în vârstă de 31 de ani. Ar fi avut o alcoolemie de 0,50 g/l alcool pur în aerul expirat. „Pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de carosabil umed, într-o curbă la dreapta, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu șanțul de beton din partea dreaptă a drumului public. În urma accidentului, conducătorul auto a fost vătămat corporal ușor.”, transmite Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Polițistului, care lucrează în Topoloveni și care în momentul accidentului se afla în afara orelor de serviciu, i s-a făcut dosar penal, dosar care va fi instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3