New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT ÎNGROZITOR ÎN PITEȘTI! UN TÂNĂR A INTRAT CU MAȘINA ÎN STÂLP

Un teribil accident rutier a avut loc azi-noapte în Pitești, pe varianta Craiovei-Prundu, pe strada Basarabiei.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Aflat la volanul unui Mercedes, conducând dinspre Craiovei către Prundu, la efectuarea manevrei de depășire a unei alte mașini, un tânăr piteștean, C.N., în vârstă de 26 de ani, a pierdut controlul asupra autoturismului într-o curbă la stânga. Mașina a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit un stâlp din beton de susținere a rețelei de furnizare a energiei electrice, în stânga direcției de mers. Impactul a fost atât de violent încât stâlpul s-a rupt, iar autoturismul aproape că s-a încolăcit în jurul lui.

A fost nevoie de intervenția unui echipaj de la Descarcerare pentru ca tânărul să poată fi scos din mașină. Șoferul, grav rănit, a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni” din București.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Cauza accidentului este viteza mare. Din păcate, în ciuda numeroaselor evenimente rutiere grave care au avut ca motiv viteza și a repetatelor avertismente lansate de Poliția Rutieră și de presă, nu puțini tineri șoferi continuă să își bată joc de viața lor și, uneori, de a altora, apăsând prea mult pedala de accelerație. Inconștiență, iresponsabilitate, teribilism! (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90