SMART KIDS 930X122

accidente

ACCIDENTE PE BANDĂ RULANTĂ! CU MAȘINA ÎN STÂLP!

Nu trece zi în care pe șoselele din Argeș să nu aibă loc accidente rutiere. Nici ziua de ieri nu a făcut excepție.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Un prim accident s-a produs la orele prânzului în orașul Mioveni, la intersecția străzilor „I.C. Brătianu” și „Părăști”. Venind dinspre bulevardul „Dacia”, un șofer în vârstă de 48 de ani din localitate nu a acordat prioritate de trecere unui alt șofer, de 62 de ani, din comuna Hârtiești, care conducea regulamentar din sens opus. Pentru a evita impactul, acesta din urmă a virat brusc spre dreapta și a intrat cu autoturismul într-un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu rănirea ușoară a unei pasagere din mașina care a intrat în stâlp, o bucureșteancă de 60 de ani.

Un al doilea accident a avut loc aseară pe drumul comunal 228, pe raza comunei Dârmănești. Un șofer în vârstă de 25 de ani din comuna Coșești a circulat cu viteză mare în condiții de ploaie torențială și a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul, care circula din direcția satul Valea Nandrii către satul Dârmănești, a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de o rigolă din beton. Și de această dată șoferul a avut noroc: s-a ales numai cu răni ușoare. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA