EcoMoto 930×122

accident

ACUM: ACCIDENT ÎN ARGEȘ

Un accident de circulație s-a produs cu puțin timp în urmă în județul Argeș, pe raza comunei Coșești. Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două autovehicule. La fața locului intervin un echipaj de urgență și un altul cu ambulanță SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Coșești. Vom reveni cu amănunte.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

UPDATE: Șoferul unui Citroen a intrat pe contrasens, mașina lovind frontal un Renault care circula regulamentar din sens opus. Accidentul s-a soldat cu doi răniți: un bărbat în vârstă de 74 de ani, cu suspiciune de fractură la un picior, escoriații și dureri toracice, și un altul, de 30 de ani, cu suspiciune de fractură la un picior.

Polițiștii rutieri vor stabili cauza accidentului. O primă ipoteză este că șoferul Citroen-ului ar fi făcut o depășire periculoasă, fără să se asigure. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3