NOR CURIER 930X122

accident

ACUM: ACCIDENT GROAZNIC ÎN ZONA METRO PITEȘTI (VIDEO)

Un accident teribil s-a produs cu puțin timp în urmă pe DN 65B în zona Metro Pitești.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Potrivit primelor informații, o persoană a murit, iar o alta este foarte grav rănită. În accident au fost implicate o dubiță și un autoturism, amândouă autovehiculele fiind marca Mercedes. Ambele victime sunt din autoturism. Șoferul dubiței (Mircea G., de 47 de ani, din Satu Mare) a scăpat cu răni ușoare. Mai multe echipaje cu ambulanțe SMURD se află la fața locului. Se încearcă resuscitarea persoanei rănite.

Citiți și: Alt bolid de lux BMW, accident grav în Argeș!

UPDATE: Manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Ambele persoane din autoturism, o femeie (Natalia Popa, de 35 de ani, din comuna argeșeană Rătești) și un bărbat (Bogdan Ion, de 71 de ani, din Pitești), au murit. Șoferul autoturismului (bărbatul), care venea dinspre București către Pitești, a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu duba. Cauza ar fi fost viteza excesivă. (Foto 1: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • 1 spune:

    pe cand si niste sesizari sau macar un aratat cu degetul catre imbecilii care vad ca se petrec accidente mortale in zona aia foarte des si nu iau masuri? se circula cu 140-160 km/h, trebuie separatoare de beton! poate cand o crapa unul de-ar lor…

  • Mihai spune:

    2 accidente mortale in decurs de 1 an.
    Solutie: montare parapet de beton despartitor intre benzi.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90