930×122 CAPRA 5

accident

ACUM: ACCIDENT ÎN ARGEȘ – ȘOFER RĂNIT

Pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în comuna argeșeană Morărești, s-a produs în urmă cu doar câteva minute un accident de circulație.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Au fost implicate două autoturisme: o Skoda Fabia și o Toyota Rav 4. Potrivit primelor informații, șoferul Skodei este rănit, având mai multe contuzii. Are 26 de ani și este din comuna Nucșoara – județul Argeș. Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești i-a acordat îngrijiri medicale. O altă persoană, de 53 de ani, a fost rănită ușor.

Șoferul Skodei, venind dinspre Vâlcea, ar fi pierdut controlul asupra volanului într-o curbă la dreapta, autoturismul ar fi intrat pe contrasens și în coliziune cu Toyota, care venea dinspre Pitești. Polițiștii rutieri anchetează motivul pentru care șoferul Skodei a pierdut controlul asupra volanului. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3