Donaris 930 x 122

accident

ACUM: CIRCULAȚIE BLOCATĂ PE A 1

La această oră pe autostrada A1 pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, în jurul kilometrului 44, traficul rutier pe benzile 1 și 2 este întrerupt din cauza unei autocamion care, după ce a ieșit în decor, a reintrat pe autostradă și s-a oprit în glisierele din zona mediană. Nicio persoană nu a fost rănită.

Citiți și: Doi tineri șoferi, accident deosebit de grav soldat cu victime! Ce spune Poliția

Se estimează reluarea circulaţiei în aproximativ 20 – 30 de minute.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului, care încearcă direcționarea autovehiculelor de mici dimensiuni (a turismelor) pe banda de urgență. Totodată, șoferilor care încheie coloanele formate li se recomandă să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

UPDATE: Traficul a fost reluat în condiții normale. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3