NOR CURIER 930X122

Arges

ACUM: DESCARCERARE ȘI PRIM AJUTOR (GALERIE FOTO)

Astăzi, 28 iunie, și mâine, 29 iunie 2016, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș desfășoară faza zonală a competiției naționale de descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat. În această etapă îşi demonstrează cunoştinţele, abilităţile şi măiestria în stăpânirea tehnicilor pentru descarcerare şi salvarea vieţii 6 echipaje de pompieri militari din inspectoratele pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor Argeș, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți și Vâlcea.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Competiția are loc în parcarea Jupiter City Shopping Center.

Prima zi de concurs este programată să se încheie în jurul orei 14:30. Mâine, programul va fi următorul:

Citiți și: A nins în Argeș!

Orele 9 – 14:30 – Desfășurarea probelor de concurs

Orele 15 – 15:30 – Festivitatea de premiere și închiderea competiției.

Concursul cuprinde două probe, care se desfășoară în două etape: descarcerarea din vehicule și acordarea primului ajutor calificat. Cele mai bune 3 echipaje din prima etapă se vor califica în a doua etapă.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Argeș invită cetățenii să asiste la această competiție.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3