SMART KIDS 930X122

bloc

ACUM: INCENDIU LA BLOC

UPDATE: O echipă de la firma care se ocupă de mentenanța liftului, chemată de urgență, face lucrările necesare pentru rezolvarea problemei. Nu a fost nevoie de o operațiune de evacuare a locatarilor. Incidentul s-a manifestat prin degajare de fum, dar nu într-un volum periculos.

Citiți și: Persoane care îți pot intra în casă fără mandat. Cine se opune riscă sancțiuni dure

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, au ars parțial cabina liftului, instalația electrică și izolația cablului electric al ascensorului. Conform sursei citate, incidentul s-a produs ca urmare a unui scurtcircuit electric la un cablu electric defect al liftului.

Acum: incendiu la bloc. Două echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă și cu o autoscară mecanică și un echipaj cu ambulanță SMURD intervin la această oră pe strada Târgu din Vale din Pitești.

Citiți și: Amenzi colosale pentru cei care stau la bloc!

Intervenția este la un incendiu izbucnit în casa liftului de la blocul turn U6 (bloc cu parter și 7 etaje). Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA