Donaris 930 x 122

a1

ACUM, PE AUTOSTRADĂ

Acum, pe autostradă. Pe numeroase artere de circulație importante din țară circulația rutieră se desfășoară dificil din cauza ceții dense.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Tronsoane cu vizibilitate redusă din pricina acestui fenomen meteorologic, pe alocuri cu vizibilitate de sub 50 de metri, sunt semnalate pe autostrăzile A1 București – Pitești (între Capitală și kilometrul 36), A2 București – Constanța (între Capitală și municipiul Fetești) și A3 București – Ploiești (pe toată lungimea autostrăzii) și pe drumurile naționale din județe precum Vaslui, Vrancea, Iași, Neamț, Covasna, Mureș, Ialomița, Brăila, Teleorman și Giurgiu, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Pentru a nu fi implicați în accidente rutiere, conducătorii auto care se deplasează în astfel de condiții sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehicule și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3