930X122 MAIA

furt

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ

Percheziții în Argeș. Polițiștii din Dâmboviţa fac la această oră 9 percheziții la locuințele unor bărbați bănuiți de furturi din societăți comerciale. Vor fi puse în executare 9 mandate de aducere la Poliție pentru audieri și eventuale măsuri preventive.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Perchezițiile, la care participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au loc în județele Dâmbovița și Argeș, la persoane bănuite de comiterea a 6 infracțiuni de furt calificat, anunță Poliția Română.

Din cercetări a reieșit că în perioada ianuarie – februarie 2017 un număr de 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, ar fi furat diverse bunuri din mai multe societăți comerciale. Prejudiciul este estimat la 15.000 de lei.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Poliția nu oferă detalii despre identitatea celor care fac obiectul perchezițiilor și nici despre societățile păgubite. (Foto: Arhivă)

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA