930 x122 grota rece

Arges

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ

La această oră poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, fac 34 de percheziţii în judeţele Argeş, Vâlcea, Olt, Ilfov și Iaşi şi în municipiul Bucureşti. Participă şi poliţişti din Vâlcea, Olt, Iaşi și Bucureşti şi luptători din Argeș ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale („mascații”).

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Perchezițiile au loc într-un dosar penal pentru probarea activităţii infracţionale a 19 persoane, bănuite că au prejudiciat bugetul de stat cu 13.000.000 de lei prin evaziune fiscală şi spălare de bani. Persoanele în cauză sunt bănuite că în perioada 2009-2015 s-ar fi sustras de la plata obligaţiilor fiscale datorate bugetului de stat prin interpunerea în circuitul economic a unor societăţi comerciale fantomă.

Poliţiştii vor pune în aplicare 34 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul din Pitești al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pentru audieri.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Vom reveni cu detalii.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • catalin radu tanase spune:

    si unde au loc mai exact aceste descinderi cu mascati?? doar un comunicat al politiei, sec, luat copy/paste

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3