Donaris 930 x 122

furt

UPDATE: TIR-URI JEFUITE. UNDE AU ACȚIONAT HOȚII

UPDATE: Perchezițiile sunt făcute de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea procurorului de caz din Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

În urma anchetei, a reieşit că în noaptea de 19 spre 20 octombrie 2016 persoanele vizate ar fi comis mai multe furturi de bunuri transportate în TIR-uri, prin tăierea prelatei autovehiculelor. Furturile ar fi fost săvârşite în special în judeţul Argeş: în oraşul Mioveni, în zona comunei Drăganu, pe DN 65B, la ieşirea către Slatina şi în parcările de pe autostrada A1 București – Pitești. 4 persoane vor fi duse la sediul din Pitești al Inspectoratului de Poliție Judeţean Argeş pentru audieri.

Acum: percheziții în Argeș. La această oră, polițiștii argeșeni fac percheziții în comuna argeșeană Leordeni (o percheziție) și în localitatea dâmbovițeană Crângurile (trei percheziții). Perchezițiile sunt la locuințele unor indivizi bănuiți de furt calificat. Vom reveni cu detalii. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3