EcoMoto 930×122

Arges

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ – DOSAR DE EVAZIUNE ȘI SPĂLARE DE BANI

La această oră, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul General al Poliției Române, polițiștii din Argeș, Dolj, Mehedinţi și Olt fac 12 percheziții în cele patru județe la persoane bănuite de infracţiuni în domeniul achizițiilor publice, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Sunt vizate 12 societăţi comerciale care în perioada 2010-2013 ar fi vândut unei instituții din Dolj la preţuri supraevaluate bunuri şi servicii. Poliția nu dă nume.

De asemenea, din cercetări a reieșit că reprezentanții societăţilor implicate în tranzacţiile comerciale ar fi înregistrat în contabilitate operaţiuni fictive, sustrăgându-se astfel de la plata obligaţiilor fiscale faţă de bugetul statului.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90