930×122 CAPRA 5

accident

ACUM: ȘOFER RĂNIT ÎN ZONA SLAVA (VIDEO)

Un incident s-a produs cu puțin timp în urmă pe Calea Câmpulung din Pitești, în zona centrului comercial de mobilă Slava.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Un bărbat a fost rănit în timp ce lucra la o autoutilitară încărcată cu cherestea. Cel mai probabil, un cric a cedat. Un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă au ajuns la fața locului. Echipajul medical i-a acordat șoferului primul ajutor, după care acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență. Șoferul era conștient.

Citiți și: Doi tineri șoferi, accident deosebit de grav soldat cu victime! Ce spune Poliția

UPDATE: Există suspiciuni că șoferul, Gabriel Preoteasa, în vârstă de 38 de ani, ar avea fractură de coloană și fractură la bazin. Precizăm că victima nu este șoferul autoutilitarei. Șofer al unei alte mașini, Gabriel Preoteasa s-a oprit ca să îl ajute pe șoferul autoutilitarei. Acesta din urmă făcuse pană și a vrut să schimbe roata cu probleme. Un cric a cedat. Bărbatul nu a fost prins sub autoutilitară (situație în care, cel mai probabil, ar fi murit), ci lovit în timp ce se sprijinea cu spatele pe partea din spate, cu pana, a mașinii. Primii care l-au ajutat au fost polițiștii prezenți în zonă. (Foto 1: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90