EcoMoto 930×122

politia

ACUM: ȘOFERII DIN ARGEȘ, AVERTIZAȚI

Șoferii din Argeș, avertizați. Zona de câmpie a județului Argeș se află acum sub cod galben de polei, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Potrivit sursei citate, codul este valabil până la ora 9.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Având în vedere avertizarea meteo, pentru a preveni producerea unor accidente rutiere Poliția le recomandă șoferilor să aibă în vedere următoarele aspecte:

-Chiar dacă partea carosabilă este uscată, se pot întâlni porţiuni umede, pe care există risc de formare a poleiului. De aceea nu trebuie pornit la drum, chiar pe distanţe scurte, dacă autovehiculul nu este echipat cu anvelope de iarnă;

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

-În curbe riscul de derapare este ridicat dacă drumul e umed, mai ales atunci când viteza este mare. La fel şi după efectuarea manevrei de depăşire, când se reintră pe banda iniţială;

-În cazul în care partea carosabilă este alunecoasă, pentru a încetini trebuie folosită frâna de motor. În niciun caz nu trebuie bruscate comenzile!

-Pentru a putea opri în condiţii de siguranţă atunci când autovehiculul care circulă în faţă frânează brusc, trebuie mărită distanţa în mers.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3