930X122 MAIA

Arges

ACUM: TRAFIC INFERNAL ÎN ARGEȘ (VIDEO) – CELE MAI AGLOMERATE RUTE

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră traficul auto este intens pe DN 1 Braşov – Bucureşti. În Buşteni şi de la Posada până la Comarnic se circulă în coloană pe sensul de mers către Capitală, pe unele porţiuni cu viteză normală, iar pe altele cu viteză redusă (aproximativ 20 de km/h).

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Potrivit sursei citate, cel mai greu se circulă pe DN 65 Slatina – Piteşti între localităţile Lunca Corbului şi Albota (în judeţul Argeş), dar şi pe DN 6 Alexandria – Bucureşti de la Văceni până la Drăgăneşti-Vlaşca (în judeţul Teleorman) şi între localităţile Naipu şi Mihăileşti (în judeţul Giurgiu).

De asemenea, se circulă cu mare dificultate pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea de la intrarea în localitatea argeşeană Bascov până pe Dealul Negru, însă coloana a început să se fragmenteze (pe unele porţiuni se rulează cu viteză normală). În Valea Ursului mulţi șoferi încetinesc mai mult decât este necesar sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă, iar în zona Bascov se desfăşoară o sărbătoare locală, care provoacă aglomerarea traficului rutier.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Pe autostrada A1 (vezi video!) la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti viteza scade până la 60 de km/h. Se circulă în coloană, relativ fluent.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90