930×122 CAPRA 5

ajutor

ADĂPOSTURI ANTI CANICULĂ ÎN PITEȘTI

Și Primăria Piteşti a stabilit locurile în care vor funcţiona centre de prim ajutor în caz de caniculă. Ele vor deveni, însă, active doar în situaţia în care meteorologii vor emite cod portocaliu de căldură.

Citiți și: Pitești/Centru: „Avem și bordel! Cu tot cu intervenția Poliției!”

Conform viceprimarului Laurenţiu Zidaru, aceste centre vor avea medici şi asistenţi (repartizaţi prin decizie a Direcţiei de Sănătate Publică Argeș). În plus, cei care vor avea nevoie vor putea să găsească aici și surse de apă.

Centrele de prim ajutor vor fi amenajate la Primărie, Şcoala „Mircea cel Bătrân” din Trivale, Colegiul Tehnic „Dimitrie Dima” din Războieni, Colegiul „Ion Barbu” pentru cartierele Exerciţiu și Banat, Grupul Şcolar „Ion Cantacuzino” din Găvana, Şcoala „Alexandru Davila” din Nord, Şcoala „Nicolae Simonide” pentru zona Ceair, Şcoala „Mihai Eminescu” pentru cartierul Craiovei, Şcoala „Tudor Vladimirescu” pentru cartierul cu același nume și Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu” din Prundu.

Citiți și: Pitești. Accident ciudat: Un senior de 70 de ani, rupt de beat a intrat direct într-un TAXI

Amintim că astfel de puncte vor funcționa în perioada de caniculă și în orașul Mioveni: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/puncte-de-hidratare-si-prim-ajutor-in-mioveni-pe-timpul-caniculei/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3