930×122 CAPRA 5

Pitesti

CELE MAI FRECVENTE MĂRFURI VĂMUITE ÎN PITEȘTI

Potrivit unui raport înaintat Prefecturii Argeş, activitatea la Biroul Vamal Piteşti în primele nouă luni ale acestui an a constat în prelucrarea unui număr de 53.641 de declaraţii vamale (o medie de aproximativ 230 de declaraţii zilnic). Dintre acestea, 20.655 au fost operaţiuni vamale de import, 32.986 – operaţiuni vamale de export, iar 9.238 – operaţiuni de tranzit. Se observă o creştere cu aproximativ 8% a numărului operaţiunilor vamale de export realizate între ianuarie și septembrie 2014 faţă de aceeași perioadă din 2013. Cele mai frecvente tipuri de mărfuri prezentate la vămuire (import şi export) au fost componentele auto, piesele pentru industria auto, maşinile şi piesele de mare tonaj şi componentele electronice.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Încasările din accize în perioada menţionată la Vama Pitești au depășit 9.000.000 de lei, dintre care 8.979.691 de lei au provenit de la produse din alcool.

Biroul Vamal de Interior Pitești funcţionează în subordinea Direcţiei Regionale Vamale Ploieşti şi are ca obiect de activitate aplicarea legislaţiei în domeniul vamal şi fiscal (accize). (Foto: primariapitesti.ro)

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90