NOR CURIER 930X122

nesimțit

AG-03-JTU, PARCARE NESIMȚITĂ PE „ARMAND CĂLINESCU”

Trotuarele Piteștiului sunt ale șoferilor, nu ale pietonilor. Asta în condițiile în care serviciul de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar este suspendat, Poliția Locală doarme în bocanci, iar municipalitatea nu montează stâlpișori care să facă imposibilă urcarea autoturismelor pe trotuar.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Pe strada „Armand Călinescu” situația din acest punct de vedere a rămas complet neschimbată față de acum o lună și jumătate: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pe-armand-calinescu-e-jale-pentru-pietoni-invazie-de-masini-pe-trotuare/.

Pe un trotuar autoturismele sunt înșirate unul după altul. Pe celălalt, pe care sunt și stâlpișori, proprietarul autoturismului cu numărul de înmatriculare AG-03-JTU și-a oprit mașina fix sub panoul care indică faptul că parcarea este interzisă, în dreptul porții unei case. Evident că un părinte cu un cărucior cu copil nu a mai putut trece pe acolo din cauza acestui individ. Nici vreo persoană cu handicap imobilizată într-un cărucior cu rotile.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • adriann spune:

    stirea in sine este una buna, dar oare municipalitatea cand o sa construiasca niste parcari subterane in zona centrala?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90