SMART KIDS 930X122

agenți de poliție

AGENȚII DE POLIȚIE AMENINȚĂ CU PROTESTE

Agenții de poliție amenință cu proteste.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Sindicatul Național al Agenților de Poliție are o revendicare salarială importantă pentru oamenii pe care îi reprezintă. Sindicatul anunță că agenții de poliție vor protesta în stradă în cazul în care Guvernul nu va răspunde pozitiv revendicării (recalcularea salariilor din sistem în funcție de noul salariu de bază minim brut pe țară). Protestul ar urma să se desfășoare în fața Ministerului Afacerilor Interne (MAI), la o dată care va fi stabilită.

„Solicităm aplicarea Hotărârii de Guvern 1/2017 și lucrătorilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri) așa cum este prevăzut, cu un calcul real, indicele de salarizare la salariul minim pe economie la nivelul anului 2017. (…) Polițiștii, polițiștii de frontieră, jandarmii și pompierii sunt singura categorie bugetară care a rămas cu salarizarea în urma tuturor bugetarilor, adică la nivelul anului 2009.”, informează Sindicatul Național al Agenților de Poliție.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

HG 1/2017 este Hotărârea de Guvern prin care, pe 1 februarie anul acesta, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată a crescut de la 1.250 la 1.450 de lei pe lună.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3