New Profesional Consult 930 x 122

calea bucuresti

AI GRIJĂ SĂ N-O PĂȚEȘTI ȘI TU: FURT PE CALEA BUCUREȘTI PRIN METODA „ÎMPRIETENIRII”

Era să o pățiți și dumneavoastră? Mergi pe stradă ziua în amiaza mare și, la un moment dat, ești abordat extrem de direct și de amabil de un bărbat, mai tânăr sau mai în vârstă. Sub diverse pretexte, necunoscutul intră în vorbă cu tine. Dacă nu te „prinzi” imediat și te angrenezi în discuție, riști să rămâi fără portofel.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

I s-a întâmplat unui bărbat în buricul Piteștiului, pe Calea București, în luna mai a acestui an. Prin așa-numita metodă a „împrietenirii”, ca de la bărbat la bărbat, hoțul i-a furat victimei din buzunar un portofel în care avea 2.500 de lei și documente personale. Abia ulterior despărțirii de noul „prieten” cel păgubit și-a dat seama că îi lipsește portofelul. Victima a reclamat furtul la Poliție.

Autorul a fost identificat abia acum, după cinci luni de la incident. Este vorba de un argeșean în vârstă de 58 de ani din comuna Leordeni. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Secţiei 1 din Piteşti i-au făcut suspectului dosar de cercetare penală. (Foto: Calea București)

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90