New Profesional Consult 930 x 122

accident

ALARMANT! ÎN PITEȘTI, O MULȚIME DE ACCIDENTE CU PIETONI

Un alt accident cu pieton a avut loc în Pitești. De această dată, în cartierul Prundu, pe bulevardul Petrochimiștilor, în zona complexului II.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

O fată în vârstă de 15 ani din Pitești a fost lovită ieri de un autoturism în timp ce traversa regulamentar strada, pe marcajul pietonal. Potrivit Biroului Rutier Pitești, minora a suferit răni ușoare.

Conducătorul auto vinovat are 58 de ani și este din comuna argeșeană Căteasca. Biroul Rutier precizează că șoferul, care circula pe sensul de mers către Vama Pitești, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Alt bolid de lux BMW, accident grav în Argeș!

Atragem încă o dată atenția asupra creșterii alarmante în Pitești a numărului de pietoni loviți de mașini. Ca și în cazul prezentat mai sus, nu puține sunt situațiile în care accidentele au loc pe trecerile de pietoni. Sunt, însă, și cazuri de pietoni loviți de autoturisme în timp ce traversau strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

Amintim că în urmă cu doar câteva zile alte două fete, de 12 și 13 ani, au fost lovite de o mașină pe bulevardul Republicii. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/doua-minore-lovite-de-o-masina-pe-bulevardul-republicii/. (Foto Arhivă: bulevardul Petrochimiștilor)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90