930 x122 grota rece

ninsori

VIJELIE_PITESTI

ALERTĂ METEO: VÂNT PUTERNIC, PLOI ȘI NINSORI LA MUNTE

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme rea, mai exact de intensificări ale vântului și de precipitații mixte și ninsori la munte.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Informarea este valabilă pentru întreaga țară, inclusiv județul Argeș, de astăzi, de la ora 13, până vineri, 3 aprilie, la ora 18.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze care vor depăsi local 55-60 km/h. În zona montană vântul va sufla tare, iar pe creste va depăşi la rafală 90 km/h.

Citiți și: Alertă meteo! Iarna revine în martie: ninsori și vânt puternic

La munte vor predomina ninsorile, iar mai ales în Carpaţii Orientali şi în Carpaţii Occidentali izolat cantităţile de precipitaţii vor depăşi 20 l/mp şi se va depune strat nou de zăpadă. Vor exista şi intervale de timp în care ninsoarea va fi viscolită.

În Maramureş, Transilvania, Crişana şi local în Moldova şi în zonele deluroase din restul ţării trecător precipitaţiile, în general slabe cantitativ, vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, mai ales în noaptea de joi spre vineri (2/3 aprilie) şi în cursul zilei de vineri (3 aprilie).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90