930×122 CAPRA 5

alex pirvu

ALEX PÎRVU, LA PREMIEREA ASOCIAȚIILOR DE BLOC

Asociațiile de proprietari din Pitești care au câștigat ediția din acest an a concursului „Cea mai gospodărită asociaţie din municipiu” au fost premiate astăzi.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Premierea a avut loc la Primărie, gazdă fiind viceprimarul Cornel Ionică. Administratorii și președinții asociațiilor câștigătoare au primit bani, care pot fi folosiți doar pentru lucrări de întreţinere şi de reparare a spaţiilor din bloc, și mici cadouri prilejuite de Zilele Municipiului.

Oaspeții au avut parte și de un scurt program artistic, program care a inclus și o interpretare la pian din partea lui Alex Pîrvu, elevul de la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” care s-a remarcat la nivel național grației evoluției sale de la emisiunea-concurs pentru copii Next Star de pe Antena 1.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Lista asociațiilor de bloc din Pitești câștigătoare, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-afla-care-sunt-cele-mai-gospodarite-asociatii-din-pitesti/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90